Shenzhenshi Zhenhuan Electronic Co., Ltd

Вести

Home > Вести > Kspower сјае на HK Smart Lighting Fair: Dali + CCT решенија за напојување за иднината

Kspower сјае на HK Smart Lighting Fair: Dali + CCT решенија за напојување за иднината

2024-04-17

На изложбата за паметни осветлувања во Хонг Конг во 2024 година, што се одржа од 6 -ти до 9 -ти април, KsPower, го направи своето прво лансирање на Dali Dimming и 5 во 1 + CCT Dimmable Driver, прикажувајќи ги своите комплетни функции за затемнување и најновите LED возачи.

KsPower покажа сеопфатен 5 во 1 повеќекратна линија за затемнување на излез + CCT, при што MC Series и MP сериите се појавуваат како фаворити за стенд. Овие серии се издвојуваат со повеќе канали со крстосница и класа 2 класа P, излезната ватажа може да до 384W, елиминирајќи ја потребата за поголем волумен. Серијата MC е AC/DC постојан напон режим Mulitple Channel + CCT Dimmable LED возач, додека MP серијата служи како постојан напон 5 во 1 затемнет LED возач. Имено, MC со едно копче за натопи од 0-9 ја претставува селекцијата на функциите од единечно затемнување и три-жица 2700K-6500K LED. Со компјутерска безбедна технологија, производот нуди заштита од напади врз инфраструктурата за осветлување на зградата, обезбедувајќи највисоко ниво на безбедност. Понатаму, пратеничката серија претрпе подобрувања за волумен и стабилност од 2023 година и преминување од пластично етикетирање во автоматско ласерско гравирање.

2

Главниот настан на затемнетиот возач на Дали беше најновиот LED возачи на Kspower: MD серија. Возачот LED нуди флексибилност за избор помеѓу постојан напон DALI + CCT затемнување, обезбедувајќи стабилни перформанси и ефикасност. Покрај тоа, MD сериите се капсулираат со пластично куќиште овластено со IP67, обезбедувајќи издржливост и сигурност дури и во предизвикувачки околини. Од друга страна, серијата MD ја дава опцијата DT6 и DT8 затемнување на бојата и температурата, поедноставувајќи го процесот на прицврстување и отстранување на кабелот, додека го заштитува кабелот и крајното парче.

Изложбата се покажа како успех за Kspower, обезбедувајќи платформа за вклучување со партнери и корисници. Како Smart Lighting Fair 2024 Spring Close, Kspower останува посветена на возење иновации во индустријата за осветлување и градење, подготвени да испорачаат сигурни решенија кои ги задоволуваат развојот на потребите на клиентите ширум светот.

Испрати Испраќам барање

Тел:86-189-48752180

Fax:86-0755-81461215

Е-пошта:power07@szzhpower.com

Адреса:8-9 Floor, Building 2, Fengxing Lane No.1, Fenghuang First Industrial Zone, Fuyong St., Baoan Dist., Shenzhen, Guangdong, China, Shenzhen, Guangdong

Mobile Site

Дома

Product

Sign In

Shopcart

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати